De Wraak van Salland wordt gehouden op verschillende locaties in Salland.

De volgende horecagelegenheden doen in ieder geval mee aan de Wraak van Salland 2017:

Voorrondes:

Café de Oranjerie

Adres:

Langstraat 33
8131 BA Wijhe

Datum voorronde: 11 maart

 

 

 

Café / snackbar De Oranjerie is één van de gezelligste cafés in Wijhe en omgeving. Jong en oud, vaste klant & toeristische passant: de ontvangst is altijd gastvrij in ons café, het zaaltje of op het fraaie terras middenin de gezellige winkelstraat in het hartje van Wijhe.

 

 

Café Vosman

Adres:

Ambachtstraat 2
8112 AJ Nieuw – Heeten

Datum voorronde: 24 maart

 

 

 

 

Cafe-Cafetaria VOSMAN. Gelegen in centrum van Nieuw Heeten. Een karakteristiek bouwwerk uit 1936. Vroeger heeft het ook een plaats gehad voor een bakkerij en slijterij. Wel is het altijd een cafe geweest, een cafetaria erbij was later een logisch gevolg. Begonnen in 1983, en nu na ruim 28 jaar is de tweede generatie Vosman eigenaar.

Binnen heerst een sfeer van ongedwongen nostalgie gemengd met modernere invloeden, bijna net als bij u thuis. Vermaak is er voor ieder; biljart, darts, WII, cafe-spelletjes, wat leesvoer, groot scherm, beamer, juke-box, en genoeg alcohol voor de volwassenen natuurlijk. De keuken is prima, en een gezellig team heet u welkom. Niet zoals de Koningin, maar toch..:-)

 

 

Het Wapen van Wesepe

Adres:

Ds. E. Kreikenlaan 8
8124 AP Wesepe

Datum voorronde: 25 maart

 

 

 

Het Wapen van Wesepe ligt in het groene hart van Overijssel, op 15 autominuten vanaf de a1 bij Deventer, vlakbij Apeldoorn en Zwolle.

Het Wapen van Wesepe ligt te midden van de landerijen, boerderijen en bossen op het karakteristiek dorpsplein tegenover het unieke 14e eeuwse kerkje. Hier kunt u perfect terecht voor uw bruiloft. Maar ook voor een zakelijke vergadering, bijeenkomst, uw verjaardag, bedrijfsfeest of andere uiteenlopende activiteit.

Het Wapen van Wesepe beschikt over 4 zalen, de tuin, het podium, de bar en een groot terras maar ook op uw eigen locatie denken wij graag met u mee!
Ook voor de verzorging van ontbijt, brunch, lunch, diner, buffetten en hapjes kunt u bij ons terecht. Door jarenlange ervaring zijn wij een stevig fundament op het gebied van partyservice en catering. Graag bespreken wij uw wensen tijdens een heerlijk kopje koffie of thee!

Tot bij Het Wapen van Wesepe!

 

 

Herxer Marke


Adres: 

Herxen 1
8131 PC Wijhe

Datum voorronde: 1 april

 

 

Op loopafstand van de IJssel, tussen Zwolle en Wijhe, ligt het dorp Herxen. In ons dorpshuis “De Herxer Marke” laten wij u graag genieten van een heerlijke lunch buiten op ons terras. We regelen uw verjaardagsfeest tot in de puntjes of zorgen juist dat u ongestoord kunt vergaderen in één van onze zalen.

Bij alles wat we doen staan gastvrijheid en veelzijdigheid centraal. Want op onze prachtige locatie is zowel binnen als buiten veel mogelijk.

Graag ontvangen wij u in De Herxer Marke, de huiskamer van Herxen!

 

Halve finales

Logtenberg, Boerhaar

 

Adres: 

Boerhaar 16
8131 SW Wijhe

Datum halve finale: 7 april

 

 

Logtenberg in Boerhaar is al vele jaren een begrip als het gaat om goed verzorgde feesten.
Van een eenvoudig dorpscafé tot een unieke feestlocatie in de regio.
In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern horecabedrijf.
Een familiebedrijf waar we trots op zijn!

Graag tot ziens!
Familie Logtenberg

 

Eten & Drinken BIJRipperda

Adres: 

Rijksstraatweg 97
8121 ED Olst

Datum halve finale:

 

Eten & Drinken BIJRipperda, een uniek en smaakvol bedrijf, gelegen in Den Nul en grensend aan het natuurgebied “De Duursche Waarden”… Kom en proef het!

 

Finale

Deze locatie en datum komt zo snel mogelijk online !