Lees hieronder welke bands allemaal mee hebben gedaan aan de Wraak van Salland 2016! Wil je meer weten over de band? Klik op de afbeelding en je komt terecht op de website van de band.

T-load
Strong, Tight, Awesome. Dé kernwaarden van de zeer muzikale en veelzijdige allround coverband T-Load. Volledig in de ban van pop- en rockmuziek, laat deze band al meer dan 10 jaar van zich horen. Door de mix van creatieve, gedreven en talentvolle muzikanten ontstaat er een awesome chemie op het podium, zodra ze de eerste klanken uit de speakers laten rocken. Met een strong repertoire weten ze van ieder feest of evenement echt een knaller te maken om nooit te vergeten. Van de meest herkenbare classics tot aan de meest recente top 40 hits, van Nederlandstalige meezingers tot rocky nummers.. alles komt voorbij. Think about nummers van Anouk, Kings of Leon, AC/DC, Lady Gaga, Pink, Michael Jackson, Cranberries… T-Load speelt het allemaal! Kenmerkend voor T-Load is het strakke spel: tight it is! Topkwaliteit in combinatie met plezier staat voorop!

T-Load heeft een zeer complete bezetting, bestaande uit een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist, gitarist en percussioniste. Ben je op zoek naar een topband voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingsfeest of openbaar feest? Don’t look further! T-Load luistert naar jullie wensen en zet deze om in een optreden van topkwaliteit. You name it, we play it. Want, together we so rock.

T-load

 

 

Mr-Jingles
Mr. Jingles is een allround coverband, opgericht in het fantastische jaar 2010.
De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die met hun optredens al diverse kroegen, zalen en feesttenten op zijn kop hebben gezet.
Mr. Jingles speelt voornamelijk bekende pop- en rockcovers afgewisseld met wat dancehits. Het repertoire bevat zowel de zogenaamde “Golden Oldies” maar ook de nummers van nu ontbreken natuurlijk niet. Natuurlijk is er ook gedacht aan de Nederlandstalige feestnummers van bijvoorbeeld The Scene of Mooi Wark.

Mr. Jingles weet van elk feest, of dit nu in een megatent of een klein bruin café is, een zeer geslaagde avond te maken waarbij het publiek zeker aan zijn trekken komt!

mr-jingles

 

Flying Madcaps
Experimentele garagerock met een punk randje uit Olst-Wijhe/Enschede. Lekker in het gehoor en ook nog dansbaar!
Wat begon als een instrumentaal duo van drums en gitaar waar rauwe bluesrock veel op de voorgrond kwam werd later aangevuld met een bassist die zijn liefde voor Pink Floyd duidelijk liet merken. Al snel kwam zangeres Sasja met haar energie bij de band en zijn we nu een jaar verder.

Flying Madcaps

 

 

Premium Rock
If you wanna rock…call PremiuM!

Rockcoverband PremiuM is ontstaan in 1999 en heeft in diverse samenstellingen al flink aan de weg getimmerd. Wij spelen uitsluitend rockcovers, van stevige classic rock tot actuele rocksongs. Voor ieder wat wils dus!

Wij voelen ons het meest thuis in de kroeg of op een buitenpodium. Op bruiloften zul je ons niet snel vinden. Plezier maken en uit ons dak gaan op het podium, dat is waar wij voor staan!
premium rock

 

 

The Radzjas
Een band in 2015 opgericht is door vrienden vanuit een voorliefde voor Punkrock, Blues; geïnspireerd door allerlei bands van The Sex Pistols, The Clash tot FIDLAR en The Growlers. Veelzijdige muziek met een hoog energiegehalte! The Radzjas kunnen niet wachten om de podia te bestormen met hun eigen geschreven nummers!

 

The Case 
The Case is een band uit Zwolle en maakt melodieuze popmuziek met een unieke sound in de stijl van de 70’s! De geheel eigen songs zijn een cross-over van (symphonic) rock, soul, blues en jazz met catchy melodieën. Alle songs klinken alsof je ze al jaren kent, zelfs al hoor je ze voor het eerst!

The Case bestaat uit vier ervaren muzikanten uit verschillende windstreken en met verschillende muzikale achtergronden, die elkaar uiteindelijk hebben gevonden in deze Zwolse band met pakkende songs.

The case

 

 

Averell D
Averell D is een energieke, enthousiaste pop-rock coverband uit Olst. Het repertoire bestaat uit bekende pop-rock covers uit de jaren 70, 80,90 en de hedendaagse pop-rock muziek, met o.a. nummers van Anouk, Direct, Tina Turner, Kings of Leon, Herman Brood, Live, Pink, Kane, Melissa Etheridge, Bruce Springsteen, Armin van Buren, Avicii, AC/DC, Kensington, U2 etc.
Met deze mix van pop, rock, dansbare en herkenbare Top-40 en Top-100 nummers zorgen zij voor een geslaagd en gezellig feest!

Averell D

 

Fresh 
Fresh is een allround coverband met een brede ervaring. De band speelt alles nog live. Dus wat je hoort, zie je ook echt! Het repertoire is geschikt voor allerlei evenementen. Veel muziekstijlen komen aan de orde zoals: top 40 muziek, rock and roll, Nederlandstalig, blues, country en natuurlijk ook walsjes en feestnummers. Ook staan we graag open voor verzoeknummers. 

Fresh Band

 

 

 

Acents
André Cents is de grondlegger van deze band. Na jaren van dienstbaarheid aan anderen vond André het tijd worden om zijn eigen band te beginnen. Midden jaren negentig ontstond zo de André Cent’s Band. Inmiddels is de band dusdanig veranderd qua bezetting en qua repertoire, dat besloten is de naam een andere wending te geven. We gebruiken zijn naam nu als bijvoeglijk naamwoord. Mogelijkheden te over …

Acents

 

 

 

Chayah
Chayah, een unieke jonge vrouw, met een net zo bijzondere en eigenzinnige stem. Met haar band is zij te omschrijven als pittig; een folkzangeres met een rockband. Zij zijn samen niet makkelijk in een hokje te plaatsen, want toverend met Engelse woorden, vertaalt zij haar leven naar metaforen. Zij spreekt tot grenzeloze verbeelding op een muzikaal bedje van gitaren. Met haar EP “From Dust to Dust” vertelt Chayah verhalen over de tegenstrijdigheden van het leven. Van eindigheid, tot de eeuwigheid, van bedrog naar geborgenheid, vanuit haar duisternis, verlangend naar het licht. Chayah neemt je mee in haar zoektocht naar het volwassen worden. Herkenbaar, persoonlijk, intiem, spannend met een melancholische ondertoon. De afgelopen jaren heeft zij de nodige optredens en voorprogrammaplekken zoals bij The Staves, Rachel Sermanni en The Veils op haar naam mogen zetten.

CHAYAH_HR-28 (1)

 

MezzaRound
Mezzaround is een allround coverband met enthousiaste en ervaren bandleden en speelt een afwisselende combinatie van disco, soul, funk en rock.

Het uitgekiende repertoire is een feest voor jong en oud!

MeZZaround speelt op bedrijfsfeesten, dancings, festivals, kroegen maar ook huwelijksfeesten en alle andere feestelijke gelegenheden. De optredens van MeZZaround zijn avondvullend en bestaan uit veel muziek en weinig pauze.

Mezza

 

The Woof
The Woof is gevormd in de zomer van 2012. De band bestaat uit Chris Pol (drums, zang), Luke Pol (gitaar, zang), Seth Syaputra (bas) en Frank Pol (Gitaar, zang, mondharmonica). De drie broers hebben samen in bands gespeeld binnen de Popschool in Deventer. Daar leerden zij ook Seth kennen. Een aantal jaar later staat de band garant voor een muzikale en swingende avond. Van gevoelige blues, tot swingende rock’n roll, tot knallende rock, bij The Woof ben je aan het juiste adres. Nummers van The Stones, The Black Crowes tot aan nummers van Doe maar en Elvis beschikken tot het repertoire. Enkele hoogtepunten van The Woof waren verschillende zomerfeesten als het Klompenfeest, Dijkweidepop en Pop op de Brink, maar ook in kroegen als het bluescafé in Apeldoorn.

The Woof

 

Riverside Junction
Wij zijn Riverside Junction, een pop/rock band uit Salland en wonen allemaal aan de IJssel tussen Zwolle en Deventer. We spelen pop/rock covers met een randje op originele wijze, die andere bands niet zo snel spelen. Met passie en energie gaan we er helemaal voor

Ondanks dat we nog niet zo lang in deze samenstelling spelen hebben we al een aardig repertoire opgebouwd.

Riverside Junction1

 

Thieving Maqpies
Thieving Magpies is een Zwolse rockband die stevige en sferische eigen songs speelt.
Deze band speelt een combinatie van rock, pop, psychedelisch en fusion.
Beïnvloed door muziek uit de 70’s en hedendaagse rock is de vierkoppige band klaar om hun eigen werk aan het publiek te laten horen.

Thieving maqpies

Stick Figures
Stick Figures is een band bestaande uit vier man, ontstaan in Hardenberg. De leden zijn Mart Jan Hofstede (zang, gitaar), Lucas Klekamp (gitaar, backing vocal), Tim Schuurman (basgitaar, backing vocal) en Maurice Koop (drums). Hoewel geïnspireerd door acts als Muse, Red Hot Chili Peppers en John Mayer, hebben we toch een eigen geluid ontwikkeld die zich niet in één hokje laat plaatsen. Het varieert van pop tot funk en tot een hardere rocksound. We spelen al jaren samen en hebben inmiddels een groot eigen repertoire opgebouwd die we graag aan de rest van de wereld willen laten horen!

Stick Figures